Voor u, als organisator van het evenement, is onze service 100% gratis. De service bestaat uit een ticketsales module die gemakkelijk is te integreren in uw eigen website. Daarnaast kunt u met de ticketscanner app op uw telefoon de tickets aan de deur verifiëren. Zoals bij de meeste ticket services betaalt de bezoeker een klein bedrag bovenop kaartprijs bij het bestellen van de tickets (service kosten). Met lage service kosten van € 1,00 per ticket biedt STUDENT-TICKETS.nl de goedkoopste online kaartverkoop in de business.
Waarom wij de goedkoopste kunnen zijn:

1. Geen personeelskosten

Omdat ons bedrijf alle processen die betrokken zijn bij onze ticketservice automatiseert, hebben we geen personeelskosten die wij aan onze klanten door rekenen.


2. Niet betalen voor dure scanners

STUDENT-TICKETS.nl maakt geen gebruik van dure hand held ticketscanners, maar kunt u gewoon gebruik maken van de middelen die u al heeft. Iedereen met een Android-smartphone, de STUDENT-TICKETS.nl app, en de login gegevens van het evenement is in staat om aan de deur tickets te scannen en te controleren op echtheid.Andere voordelen:
Naast dat wij de goedkoopste service fee aanbieden, zijn er meer voordelen om voor STUDENT-TICKETS.nl te kiezen.
Het is bijvoorbeeld niet eens nodig voor uw bezoekers de tickets af te drukken. Met het gebruik van onze app kunnen tickets worden gescand en geverifieerd rechtstreeks vanaf het scherm van hun telefoon. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om geprinte e-tickets te scannen.

Daarbij sturen wij de dag voor het evenement nog een reminder inclusief een kopie van het ticket. Nooit meer verloren tickets!
Onze ticketservice maakt gebruikt van iDeal. Hierdoor weet u zeker dat uw bezoeker altijd veilig en vertrouwd kunnen betalen via hun eigen bank. Voor meer informatie over iDeal kunt u de website bezoeken: www.ideal.nl
Als evenement organisator heeft u online in uw STUDENT-TICKETS.nl dashboard live toegang tot alle statistieken en overzichten van de kaartverkoop. U kunt dus precies zien hoeveel kaarten er al verkocht zijn en wanneer.
Geen entree kosten?
Geeft u een evenement zonder entree kosten, maar wilt u via een e-ticket of aanmeld systeem toch de bezoekers kunnen verifiëren en bijhouden, dan is onze service ook voor uw bezoeker geheel gratis!