Creëer je eigen online kaartverkoop met de complete technologie van STUDENT-TICKETS.nl Gemakkelijk, en Gratis.

STUDENT-TICKETS.nl biedt organisatoren van evenementen een gratis oplossing om op hun eigen website online etickets te verkopen en met hun eigen smartphone te scannen aan de deur.

Waarom STUDENT-TICKETS.nl?

Je kunt met ons kaartverkoop systeem veilig en gemakkelijk online kaarten verkopen via je eigen website, of Facebook pagina. Pas wanneer je kaarten via iDeal verkoopt vragen we €1,- (incl btw) per kaartje, onafhankelijk van de kaartprijs zonder verborgen kosten. Dus er wordt alleen betaald voor de dienst, wanneer er ook daadwerkelijk kaarten worden verkocht. Je kunt er zelf voor kiezen of deze euro binnen, of bovenop de prijs van het kaartje komt.

Veel van onze cliënten rekenen deze euro bovenop de kaartprijs bij de kaarten die online verkocht worden. Zo is onze dienst voor de organisatie uiteindelijk gratis.

Met service kosten van maar €1,- per kaartje kunnen wij onszelf met trots de voordeligste kaartverkoop van Nederland noemen! Probeer het uit via de of ga direct aan de slag met een eigen evenement.

We wensen je veel succes!

Ben je ook fan van STUDENT-TICKETS.nl?

Deel de service dan met je vrienden of like onze Facebook pagina.

Onze fans

Voor het evenement dat ik organiseerde voor mijn studentenvereniging heb ik gebruik gemaakt van student-tickets. De samenwerking met de beheerders van de site was echt boven verwachting en het gebruik van de site was erg gemakkelijk. Ik heb het al meerdere mensen aangeraden!

Monica, VIDIUS Awardgala 2013, Utrecht

De cantus was weer mooi, volgend jaar weer met Student-Tickets.nl

Remco Polman, SSRE StadsCantus 2013, Eindhoven

Met onze organisatie hebben we gebruik gemaakt van de ticket service van Student-Tickets.nl. De service was gratis en gemakkelijk te gebruiken. Zeker een aanrader!

Miami Nice 2013, Eindhoven